Skip links

computer cursus

Lees voor
Voiced by Amazon Polly

Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft.

 

Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken. Het lesprogramma bestaat uit verschillende lessen. Elke les behandelt een vorm van digitale zorg. Er zijn bijvoorbeeld lessen over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiënten portaal van de huisarts en over het videoconsult.

 

Let op: dit is een reeks van 3 lessen.

Wil je meer leren over digitale zorg en heb je al ervaring met het werken met een DigiD? Meld je dan aan.

  • Waar: Bibliotheek Zuidplein, Annie M.G. Schmidtplein 11, 3083 NZ Rotterdam
  • Wanneer: donderdag 6, 13, 20 juni 2024 van 10:15-12:15 uur
  • Gratis, incl. werkboek
  • Aanmelden:
This website uses cookies to improve your web experience.