Skip links

Regel uw zorg online

U kunt hier inloggen op bij mijngezondheid.net (MgN) en de MedGemak app downloaden. Ook vind u informatie over het gebruik van spreekuur.nl

Via deze MgN website en MedGemak app kunt u:

  • Uw medicatieoverzicht inzien en uw medicatie herhalen.
  • Uw huisarts een bericht sturen met een vraag en eventueel een foto erbij, zodat de huisarts alvast kan meekijken naar bijvoorbeeld een veranderd stukje huid of klachten aan het oog. Ook kunt u berichten van de huisarts teruglezen.
  • Uw dossier, bloeduitslagen en andere uitslagen inzien.
  • Een afspraak plannen bij de assistente
  • Een telefonische afspraak plannen bij de huisarts
  • Veranderingen in uw contactgegevens doorgeven, zoals uw woonadres, e-mail adres of telefoonnummer.
Praktijk Brouwer en Van Der Kallen maakt gebruik van spreekuur.nl. U kan hier meer over lezen onder aan deze pagina.
Zorg online regelen

Wat vragen wij van u?

Wij willen u vragen om zo veel mogelijk gebruik te maken van de website en de app. Hierdoor worden lange wachttijden aan de telefoon voorkomen en krijgt u sneller een antwoord op uw vraag. Wij vragen u om ten minste 1 keer in te loggen op de website www.mijngezondheid.net en/of in te loggen op de app MedGemak. Hieronder leest u hoe u dat kunt doen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, of u komt er niet uit met inloggen op www.mijngezondheid.net of het installeren van de MedGemak app, laat het ons weten. De assistente kan u verder helpen.

01

Stap 1: DigiD aanvragen

Als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze aanvragen via: https://digid.nl/aanvragen

Voor uw kinderen onder de 12 jaar, kunt u uw eigen DigiD gebruiken.
Voor uw kinderen tussen de 12 en 16 jaar kan dit ook, maar u heeft toestemming nodig van uw kind om zijn/haar dossier in te zien. Maak daar samen goede afspraken over.Meer informatie hierover vindt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechten-van-patient-en-privacy/jongeren-en-het-medischdossier/medisch-dossier-minderjarige-kind-inzien

02

Stap 2: Inloggen op mijngezondheid.net (MgN) met uw DigiD

03

Stap 3: MedGemak app downloaden, inloggen met activatiecode mijngezondheid.net (optioneel)

04

Stap 4: Aanmelden Landelijk Schakel Punt (LSP)

Via het landelijke schakelpunt kunnen zorgverleners buiten kantoortijden (bijvoorbeeld op de Huisartsenpost), indien nodig, de belangrijkste gegevens uit uw dossier inzien. Op https://www.volgjezorg.nl kunt u toestemming hiervoor geven. Wij verwerken dit dan in uw dossier.

05

Praktijk Brouwer en Van der Kallen maakt gebruik van Spreekuur.nl. Klik hier om naar Spreekuur.nl te gaan.

Wilt u een consult met uw huisarts en u bent niet in staat om ons te bezoeken of wilt u dit na werktijd doen? Dan kunt u vanaf nu ook via Spreekuur.nl een digitaal consult doen met onze huisartsenpraktijk. U krijgt van ons antwoorden op de door u aangegeven klachten en indien noodzakelijk adviseren wij u om een afspraak te maken met ons of telefonisch contact met ons op te nemen. Deze dienst is beschikbaar voor alle patiënten die bij onze praktijk zijn ingeschreven. Let op: dit is NIET geschikt voor spoedklachten waarbij een snel antwoord noodzakelijk is.

Stel uw vraag online

  • Door de slimme vragenlijst weten we snel en beter hoe we u kunnen helpen (dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van een bericht via mijngezondheid.net en de MedGemak app)
  • Stuur foto’s zodat de huisarts kan zien wat er aan de hand is
  • Ontvang een SMS wanneer u aan de beurt bent bij uw huisarts
  • Binnen ongeveer 1 werkdag een chat met je huisarts om uw vraag te bespreken
Klik hier voor een filmpje met meer informatie.
This website uses cookies to improve your web experience.