Skip links

Carnissehuis huisartsenpraktijken en ziektewaarneming

Lees voor
Voiced by Amazon Polly

Soms is uw eigen huisarts afwezig i.v.m. ziekte van de huisarts zelf. Dan helpen de huisartsenpraktijken om ons heen tijdens deze ziektewaarneming. Van oudsher gebeurt dit al met de huisartsenpraktijken van dr. Ferguson, dr. Nusteling en dr. Boute aan de Boergoensestraat 70, 72, 74. Sinds kort is ook de praktijk van dr. Chow aan de Roerdomplaan 8 aangesloten, om ons hierbij te helpen.

Het kan dus zijn dat als uw huisarts zelf afwezig is i.v.m. ziekte, dat de assistente u laat weten dat het medisch gezien nodig is om die dag (dus alleen SPOED) door een vervangende huisarts gezien te worden. Zij vertelt u dan of u naar een van de huisartsen aan de Boergoensestraat 70, 72, 74 of naar de huisarts aan de Roerdomplaan 8 toe moet.

Er kunnen geen wijzigingen in de verdeling gemaakt worden.

Dank voor uw begrip!

Carnissehuis huisartsenpraktijken Speeks, Terlaak en Timmers en Brouwer en Van der Kallen

 

Contactgegevens huisartsenpraktijken tijdens ziektewaarneming: bel niet zelf naar deze praktijken, bel eerst uw eigen praktijk en wacht op eventuele instructies van de assistente!

 

Boergoensestraat 70, 72 en 74 (een pand) 3082 KC Rotterdam

dr. Ferguson 010-4291294

dr. Nusteling 010-4290919

dr. Boute 010-4290741

 

Roerdomplaan 8 3084NM Rotterdam

dr. Chow 010-481013

This website uses cookies to improve your web experience.