Skip links

Tweede Rotterdamse Tandartsdag zaterdag 26 maart 2022

Lees voor
Voiced by Amazon Polly

Heeft u klachten van uw gebit en geen verzekering of geld voor een tandartsbehandeling?

Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Stuur een e-consult of bel de doktersassistente.

Zie ook www.tandartsdag.nl

 

Op zaterdag 26 maart organiseert Fonds Bijzondere Noden Rotterdam (FBNR) samen met Stichting Present Rotterdam, Stichting ANDERS Rotterdam en de Rotterdamse Tandartsvereniging (RTV) de tweede Rotterdamse tandartsdag. Mensen met acute klachten en pijnproblemen aan hun gebit krijgen een behandeling aangeboden. Deze mensen hebben geen verzekering voor een tandartsbehandeling en kunnen deze ook niet afsluiten vanwege hun financiële situatie.

Het FBNR ziet steeds meer aanvragen voor het vergoeden van acute tandartsbehandelingen voor mensen die niet meer verzekerd kunnen zijn voor tandzorg. Door het organiseren van een Rotterdamse Tandartsdag willen we aandacht vragen voor dit probleem. Op deze dag worden om niet tandartsbehandelingen uitgevoerd voor mensen met (ernstige) klachten die om financiële redenen niet verzekerd zijn.

 

This website uses cookies to improve your web experience.